Babagan Kita

Profil Perusahaan

Feilifu Technology Co., Ltd didegake ing wulan September 2010, kanthi luwih saka 300 karyawan, kalebu luwih saka 30 insinyur teknis. Perusahaan fokus ing inovasi, produksi lan penjualan soket lantai, soket meja, saklar & socket tahan banyu IP55 & IP66 & kandhang plastik anti banyu IP66.

Perusahaan biyen dikenal kanthi jeneng Zhejiang Hent Electrical Co., Ltd, didegake ing taun 1998. Kabeh produk wis lulus sertifikat 3C & ISO9001: sistem manajemen mutu 2008, ISO14001: sistem manajemen lingkungan 2004 lan OHSAS18001: 2007 sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja ing industri.

Feilifu Technology Co., Ltd didegake ing wulan September 2010, kanthi luwih saka 300 karyawan, kalebu luwih saka 30 insinyur teknis. Perusahaan fokus ing inovasi, produksi lan penjualan soket lantai, soket meja, saklar & socket tahan banyu IP55 & IP66 & kandhang plastik anti banyu IP66.

Perusahaan biyen dikenal kanthi jeneng Zhejiang Hent Electrical Co., Ltd, didegake ing taun 1998. Kabeh produk wis lulus sertifikat 3C & ISO9001: sistem manajemen mutu 2008, ISO14001: sistem manajemen lingkungan 2004 lan OHSAS18001: 2007 sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja ing industri.

Produk kita akeh digunakake ing bangunan kantor, ruang pameran, bandara, bank, dll. Produk kita ngekspor menyang Eropa, Amerika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan negara lan wilayah liyane. Nganti saiki, kita duwe luwih saka 90 merek OEM.

Sugeng rawuh ing pabrik lan kerja sama karo tangan!

about us1010