Hubungi Kita

Feilifu Technology Co., Ltd.

Alamat

F6, Blok 3, Ing Kise Co, Industri Xiangyang

Zone, Liushi, Yueqing, Zhejiang, China.

Telpon

 0086-13968753197

0086- (0) 577-62797750 / 60/80

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita