Bukti Cuaca Seri IP66 Anyar Kanthi Soket Prancis Sing Transparan

IP66 New Series Weather Proof With Transparen Cover French Socket

Katrangan singkat:

Nampa Pesenan Min: Ya
Papan Asal: WenZhou, China
Jeneng merek : ADELS
Nomer Model : ADLN66-FR 、 ADLN66-2FR 、 ADLN66-FRS 、 ADLN66-S2FR 、 ADLN66-S3FR
Jinis : Soket Tembok
Grounding : Grounding Standar
Tegangan Dinilai : 250V ~
Dinilai Saiki: 13A
Aplikasi : Tujuan / Warga Umum


Detail Produk

Tampilan Produk

Gambar Outline

Tag Produk

Lamaran

Seri ADL66 saklar & soket banyu sing dipasang ing tembok duwe 4 jinis ukuran kothak tahan banyu IP66 kanggo nampa aksesoris fungsi 6 seri, kalebu soket Multi-fungsi, soket BS, Soket Schuko, soket Prancis, Soket Afrika Selatan, 1 saklar gang, 2 ngalih geng. Kabeh aksesoris fungsi bisa digabung ing njero kanthi bebas.

Produk produt kami digunakake ing kebon, pawon, jedhing, balkon, cuci mobil, port, pengiriman, panyimpenan adhem, lsp, kayata lingkungan lembab utawa semprotan.

Maks. Biaya

16A

Tegangan sing Dhewe

110-250VAC

Range Frekuensi

950-2150 (Mhz)

Tegangan Makarya

110-250VAC

Kerugian Insertion

3 (dB)

DC Power

200 (mA)

Isolasi

20 (dB)

DC Max Power Passing

500 (mA)

Mundur

8 (dB)

Overload P. Saiki

600 (mA)

Operasi Temp.

-20 ~ 55 ° C

Impedansi (kabeh port)

75 (Q)

Materi

ABS / PC

Werna

Klawu

Parameter Teknis 

Art. Ora Katrangan Dinilai Tegangan Saiki Rating IP Materi Kasus (bisa dipilih) Warna Sampul (Bisa dipilih)

ADLN66-FR

1 Gang French Socket 16A-250V ~ IP66 ABS / PC  Transparan / Putih / Kuning
ADLN66-2FR 2 Gang French Socket 16A-250V ~ IP66 ABS / PC
ADLN66-FRS 1 Geng Ganti + 1 Geng Socket Prancis 16A-250V ~ IP66 ABS / PC
ADLN66-S2FR 1 Gang Switch +2 Gang French Socket 16A-250V ~ IP66 ABS / PC
ADLN66-S3FR 1 Gang Switch +3 Gang French Socket 16A-250V ~ IP66 ABS / PC
Fitur lan Wuku 

1. Konstruksi awet tahan tahan tahan dhuwur lan ora bakal retak utawa sirna.

2. Aman, gampang dibukak, tutup tutup sing nyedhiyakake segel banyu aman nalika ditutup. Steker bisa langsung disambungake menyang switch tanpa kena pengaruh panyegelan tutup.

3. 1 * M25 lan 2 * M20 opsi entri kemampuan kanthi desain tutup segel sing gampang kanggo sambungan kabel.

4. Perlindhungan tingkat dhuwur tumrap mlebu ing jet banyu lan bledug, segel awet bakal njaga integritas sajrone urip produk kasebut.

5. Pasang gembok langsung kanggo nyegah nyolong listrik. Yen sampeyan butuh listrik, sampeyan bisa mbukak kapan wae. Tutup sing bisa dikunci bisa uga ora sengaja dibukak.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • ADLN66-FR

     ADLN66-2FR

         
         
         

    ADLN66-FRS

    ADLN66-S2FR

    1 2 3
    4 5 6

    ADLN66-S3FR

    1 5 2
    3 4
    ADLN66-FR F_01
    ADLN66-2FR F_02
    ADLN66-FRS F_03
  • KATEGORI PRODUK