Soket Tabel HGZ-602

HGZ-602  Table Socket

Katrangan singkat:

Ukuran garis gedhe: 375 * 85 x85mm (4 geng)
330、85x 85mm (3 geng)
285 x 85x 85mm (2 geng)
USB minangka konfigurasi standar.
Input USB: 10A 250V-
Output USB: 5V 2.1A


Detail Produk

STRUKTUR DASAR

Tag Produk

Interpretasi Model

01 Kode Aksesoris
Werna
Materi
Struktur
Feilifu Soket Tabel

HGZ-602 (4-10 utawa luwih kapasitas modul, TUV, persetujuan CE)

03

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • KUNCI KUNCI LUNCUR SOCKET

    KABEH EXIT

    Pandhuan pangapikan
    Desain novel kanggo panel, tutup ndhuwur tetep sejajar karo lantai (180 °) nalika mbukak. Bisa digunakake kanggo soket plug khusus utawa plug liyane sekaligus. Bisa nyegah tutup maneh nalika njupuk daya (informasi), sing nambah keamanan produk sajrone digunakake.
    Port pelindung outlet
    Kanthi bolongan stopkontak kaliber gedhe, nalika ora njupuk daya (informasi), port stopkontak (pasuryan) tetep rata kanthi soket offplane1 oor. Sajrone nggunakake, port stopkontak (mbalikke) bisa nyebabake kabel multi-str & kabel metu saka soket lantai & kanthi efektif nglindhungi kulit kabel kabel supaya ora ngrusak.

  • KATEGORI PRODUK