Outlet Soket Lantai HTD-610S

HTD-610S Floor Socket Outlet

Katrangan singkat:

Parameter dhasar:
Ukuran panel: d) 115mm
Ukuran kothak dhasar: 125x125x75mm


Detail Produk

STRUKTUR DASAR

Tag Produk

KUNCI KUNCI LUNCUR SOCKET
STRUKTUR DASAR

COVERTYPE OPEN (FLATOPEN)
Kode mbukak datar: NK

01 02 03 04 05
Kode mbukak datar: NK Panel lan tutup tetep sejajar Luwih aman

Bahan: Kuningan

Bahan: Baja tahan karat

Pandhuan pangapikan
Desain novel kanggo panel, tutup ndhuwur tetep sejajar karo lantai (180 °) nalika mbukak. Bisa digunakake kanggo soket plug khusus utawa plug liyane sekaligus. Bisa nyegah tutup maneh nalika njupuk daya (informasi), sing nambah keamanan produk sajrone digunakake.

Fig njupuk HTD-180 soket lantai tutup minangka conto. Ora ana instruksi tambahan kanggo produk liyane amarga diagram skematis padha karo produk.

Produk seri iki digunakake kanggo soket lantai jinis tutup open HTD-120 、 HTD-140 、 HTD-180 、 HTD-210.
HTD-2242 、 HTD-2702 、 HTD-3402 、 HTD-300

01 02 03

KABEH EXIT

Pelabuhan Pelindung Port outlet THIS digunakake kanggo soket lantai jinis tutup
01 02 03 04 05 06
DK kabel oulet mbenakake Mbenakake stopkontak kabel HK Bahan: Kuningan Bahan: Baja tahan karat Desain sing apik lan sederhana kanggo port outlet

INSTRUKSI PENINGKATAN

01  02
Port pelindung outletKanthi bolongan stopkontak kaliber gedhe, nalika ora njupuk daya (informasi), port stopkontak (pasuryan) tetep rata kanthi soket offplane1 oor. Sajrone nggunakake, port stopkontak (mbalikke) bisa nyebabake kabel multi-str & kabel metu saka soket lantai & kanthi efektif nglindhungi kulit kabel kabel supaya ora ngrusak.
01  02
HK Kabel metu Ora ana instruksi tambahan kanggo produk liyane kaya diagram skematika 

 HTD-610S (3 kapasitas modul, persetujuan TUV, CE)

06

Aksesoris ACGGpt

01

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • KUNCI KUNCI LUNCUR SOCKET

    KABEH EXIT

    Pandhuan pangapikan
    Desain novel kanggo panel, tutup ndhuwur tetep sejajar karo lantai (180 °) nalika mbukak. Bisa digunakake kanggo soket plug khusus utawa plug liyane sekaligus. Bisa nyegah tutup maneh nalika njupuk daya (informasi), sing nambah keamanan produk sajrone digunakake.
    Port pelindung outlet
    Kanthi bolongan stopkontak kaliber gedhe, nalika ora njupuk daya (informasi), port stopkontak (pasuryan) tetep rata kanthi soket offplane1 oor. Sajrone nggunakake, port stopkontak (mbalikke) bisa nyebabake kabel multi-str & kabel metu saka soket lantai & kanthi efektif nglindhungi kulit kabel kabel supaya ora ngrusak.

  • KATEGORI PRODUK