IP55 Series Waterproof Surface Switch + BS Socket + Schuko Socket

IP55 Series Waterproof Surface Switch+ BS Socket+Schuko Socket

Katrangan singkat:

Model NO .: ADL-SR 、 ADL-SRS 、 ADL2-SRS 、 ADL-SR2S 、 ADL2-SR2S 、 ADL-2SR 、 ADL-2SRS 、 ADL2-2SRS 、 ADL-SR4S 、 ADL2-SR4S 、
Nampa Pesenan Min: Ya
Papan Asal: WenZhou, China
Jeneng merek : ADELS
Jinis : Soket Tembok
Grounding : Grounding Standar
Tegangan Dinilai : 250V ~
Dinilai Saiki: 16A
Aplikasi : Tujuan / Warga Umum


Detail Produk

Tag Produk

SOCKET FUNGSI MULTI 

Lamaran

Seri ADL saklar & soket banyu sing dipasang ing tembok duwe 4 jinis ukuran kotak anti banyu IP55 kanggo nampa aksesoris fungsi 6 seri, kalebu soket Multi fungsi, soket listrik BS, soket listrik tipe Prancis, soket listrik Afrika Selatan, saklar gang 1, 1 gang bel push. Kabeh aksesoris fungsi bisa digabung ing njero kanthi bebas.

Produk kita akeh digunakake ing kebon, pawon, jedhing, balkon, cuci mobil, port, pengiriman, panyimpenan adhem, dll, kayata lingkungan lembab utawa semprotan.

Gambar Outline 

ADL-SR

IP55 Series Waterproof Surface 1 Gang Schuko Socket

ADL-SR 03

 

ADL-SRS

IP55 Series Waterproof Surface 1 Gang Switch + 1 Gang Schuko SocketADL-SRS 03

ADL-SR2S

IP55 Series Waterproof Surface 2 Gang Switch + 1 Gang Schuko SocketADL-SR2S 03

 

ADL-2SR

IP55 Series Waterproof Surface 2 Schuko SocketADL-2SR 03

 

ADL-2SRS

IP55 Series Waterproof Surface 2 Gang Switch + 2 Gang Schuko SocketADL-2SRS 03

 

ADL-SR4S

IP55 Series Waterproof Surface 4 Gang Switch + 1 Gang Schuko SocketADL-SR4S 03

Parameter Teknis 

Maks. Saiki 20A Tegangan sing Dhewe 110-250 (V)
Range Frekuensi 950-2150 (MHz) Tegangan Kerja Biasa 110-250 (V)
Kerugian Insertion 3 (dB) Konsumsi Daya DC 200 (mA)
Isolasi 20 (dB) DC Max Power Passing 500 (mA)
Mundur 8 (dB) Saiki Proteksi Overload 600 (mA)
Suhu Operasi -20 ~ 55 ℃ Impedansi (kabeh port) 75 (Ω)
Materi ABS / PC tahan api Werna Klawu

Fitur lan Wuku

1. Konstruksi awet tahan tahan tahan dhuwur lan ora bakal retak utawa sirna.

2. Aman, gampang dibukak, tutup tutup sing nyedhiyakake segel banyu aman nalika ditutup. Steker bisa langsung disambungake menyang switch tanpa kena pengaruh panyegelan tutup.

3. 1 * M25 lan 2 * M20 opsi entri kemampuan kanthi desain tutup segel sing gampang kanggo sambungan kabel.

4. Perlindhungan tingkat dhuwur tumrap mlebu ing jet banyu lan bledug, segel awet bakal njaga integritas sajrone urip produk kasebut.

5. Pasang gembok langsung kanggo nyegah nyolong listrik. Yen sampeyan butuh listrik, sampeyan bisa mbukak kapan wae. Tutup sing bisa dikunci bisa uga ora sengaja dibukak.

6. Seri ADL saklar & soket banyu sing dipasang ing tembok duwe 4 jinis ukuran kotak anti banyu IP55 kanggo nampa aksesoris fungsi 6 seri, kalebu soket Multi-fungsi, soket listrik BS, soket listrik tipe Prancis, soket listrik Afrika Selatan, 1 geng ngalih, 1 geng lonceng push. Kabeh aksesoris fungsi bisa digabung ing njero kanthi bebas.

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • KATEGORI PRODUK