Enkode IP66 Kosong

IP66 Empty Enclosures

Katrangan singkat:

Nampa Pesenan Min: Ya
Papan Asal: WenZhou, China
Jeneng merek : ADELS
Nomer Model : AD1GEE 、 AD2GEE
Jinis : Soket Tembok
Grounding : Grounding Standar
Aplikasi : Tujuan / Warga Umum


Detail Produk

Tag Produk

Lamaran
• IP66 dirating nalika digunakake.
• Nyedhiyakake kemampuan kanggo ngatur dhewe supaya cocog karo aplikasi kasebut.
• Nampa 86x86mm, saklar & soket 86x146mm, Uga tampa kontak kontak MCB, SPD utawa din.
• Langsung ndandani & soket ing njero, ora prelu ngilangi tutup kurungan.
• Warna sampul bisa disesuaikan.

Pilihan Konfigurasi Tuladha

 11   06  2-1.20  2-1.4

Soket kontrol kompor
(Single)

86 * 86 S / soket
(Single)

86 × 146 soket RCD +
(Ganda)

86 * 146 Soket kembar
(Ganda)

Ukuran

wx

Ukuran

wx

w1

Panel saklar bisa langsung dipasang utawa diganti tanpa kudu mbukak kothak anti banyu. Panel panel terus dipasang kanggo menehi desain, bisa digendheg ing macem-macem negara kanthi soket standar bocor, (desain rincian unik)
Kabeh negara bisa nutup tutup sawise sambungan plug, proteksi keamanan luwih dipercaya.

 xPanel saklar bisa dipasang langsung ing sisih ngarep tanpa mbukak kothak anti banyu. Panel panel terus dipasang kanggo menehi desain, bisa diinstal ing macem-macem negara soket standar bocor lan soket biasa. Sekaligus, desain bisa nginstal alat pemutus sirkuit cilik, lonjakan lan pituduh kontaktor rel sing ndhukung. Produk sing padha bisa diganti nganggo siji utawa loro 86 panel miturut syarat, kanggo nyukupi kabutuhan pangguna.
w3 02

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • KATEGORI PRODUK