Warta

  • dening admin tanggal Sep-10-2020

    Pandhuan Lengkap Kanggo Rating IP Waterproof - IP44, IP54, IP55, IP65, IP66, IPX4, IPX5, IPX7 Sampeyan bisa uga nemokake produk kanthi tandha utawa kemasane, kayata IP44, IP54, IP55 utawa liyane sing padha. Nanging sampeyan ngerti apa tegese? Ya, iki kode internasional ...Waca liyane »

  • dening admin tanggal Sep-10-2020

    Kita kabeh ndeleng referensi piranti anti banyu, piranti tahan banyu, lan piranti tahan banyu sing dibuwang ing produk elektronik. Pitakon gedhe yaiku: Apa bedane? Ana akeh artikel sing ditulis babagan topik iki, nanging bisa uga bakal menehi rong sen uga ...Waca liyane »

  • dening admin tanggal Aug-25-2020

    Apa sing diarani Soket Lantai? Soket lantai minangka reseptor plug sing ana ing jubin. Jinis soket iki bisa digawe kanthi macem-macem colokan, nanging paling asring digunakake kanggo panyambungan listrik, telpon, utawa kabel. Gunakake soket lantai diatur kanthi kode konstruksi ing ...Waca liyane »