• banner3
  • banner2
  • banner1
  • IP66 Empty Enclosures

    Enkode IP66 Kosong

  • IP55 Waterproof Switch & Sockets

    Saklar & Soket Waterproof IP55

  • IP66 Waterproof Switch & Sockets (New Series)

    Saklar & Socket Waterproof IP66 (Seri Baru)

  • IP66 Waterproof Switch & Sockets

    Saklar & Soket Waterproof IP66

  • Floor Socket

    Soket Lantai

  • Table Socket

    Soket Tabel

<
  • about_img06
  • about_img_01
  • about_img_01
  • about_img_02
  • about_img_03
  • about_img_05

Feilifu Technology Co., Ltd didegake ing wulan September 2010, kanthi luwih saka 300 karyawan, kalebu luwih saka 30 insinyur teknis. Perusahaan fokus ing inovasi, produksi lan penjualan soket lantai, soket meja, saklar & socket tahan banyu IP55 & IP66 & kandhang plastik anti banyu IP66.
Perusahaan biyen dikenal kanthi jeneng Zhejiang Hent Electrical Co., Ltd, didegake ing taun 1998. Kabeh produk wis lulus sertifikat 3C & ISO9001: sistem manajemen mutu 2008, ISO14001: sistem manajemen lingkungan 2004 lan OHSAS18001: 2007 sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja ing industri.

Waca liyane