• banner1
  • banner1-1(4)
  • banner3
  • banner2
  • Wifi Smart Motorized Table Socket

    Wifi Smart Motorized Tabel Socket

  • Floor Socket

    Soket Lantai

  • Table Socket

    Soket Meja

  • Wifi Smart IP66 Outdoor Socket

    Wifi Smart IP66 Outdoor Socket

  • IP55 Waterproof Switch & Sockets

    IP55 Waterproof Ngalih & Sockets

  • IP66 Waterproof Switch & Sockets (New Series)

    IP66 Waterproof Switch & Sockets (Seri Anyar)

<
  • about_img06
  • about_img_01
  • about_img_01
  • about_img_02
  • about_img_03
  • about_img_05

Feilifu Technology Co., Ltd diadegaké ing September 2010, karo luwih saka 300 karyawan, kalebu luwih saka 30 engineers technical.Perusahaan fokus ing inovasi, produksi lan dodolan soket lantai, soket meja, Waterproof Wifi Smart Motorized Socket, Waterproof Wifi Smart Motorized Socket.IP55 & IP66 waterproof switch & sockets & IP66 waterproof plastic enclosure. , Ltd, diadegake ing taun 1998. Kabeh produk wis lulus sertifikat 3C & sistem manajemen mutu ISO9001:2008, sistem manajemen lingkungan ISO14001:2004 lan sistem manajemen kesehatan lan safety OHSAS18001:2007 ing industri.

Waca liyane